söndagspromenad


födelsedagsfest






Lars gick verkligen in för det där med förfest och bjöd på snittar å grejs. Det var i det stora hela en trevlig kväll om man bortser från hemresan då vi tappade bort oss i Limhamn. Cyklade säkert runt i en timme i minus grader och tunna strumpbyxor (var naivt av mig och tro att det inte skulle va kallt med strumpbyxor). Mina fötter värkte som aldrig förr när de, väl hemma, äntligen tinade upp. Jag sov med täcke plus två filtar men frös fortfarande.
Ge mig vååååååår!

fredagsmys






Var hemma hos finaste rödtottparet i fredags och blev bjuden på mat och äppelkaka. Fick håret färgat och fick även färga (eller slinga för å va exakt) håret på Emil som blev lite sugen. Somnade halv elva och vaknade halv elva, det var gött.

sån här skit kanske borde stå i en dagbok istället ...

Jag skulle kunna skriva ner ett näst intill exakt schema på vad jag gör om dagarna. För det ser nästan exakt likdant ut från vecka till vecka vilket är sjukt tråkigt. Visst, det kan vara skönt å ha rutiner i livet men nån måtta får det va! Jag ska försöka ändra lite på det, jag kan ju ändå göra lite som jag vill med tanke på att jag typ inte går i skolan, typ 5 lektioner i veckan räknas knappt. Har tänkt att kanske prova det där med sovmorgon och öva på kvällarna istället, kanske kunde vara något. Det är nog heller inte så nyttigt för mig att bo själv, känns som jag växer fast i det här och kommer få välidgt svårt att anpassa mig till någon annan om jag jag nu skulle behöva det någon gång. Den där tiden för mig själv har blivit för mycket vana och något som jag nästan börjar trivas med. Det är ju gött att det inte känns jobbigt å vara själv men lite skrämmande på något sätt... Imorse slog tanken mig att mitt liv är nu, å vad ska jag göra idag? Jo, samma sak som jag göra alla andra dagar, gå till skolan å öva. Är det verkligen så livet ska vara? Inte mer händelserikt än så? Okej, det är inte så illa som det kanske låter. Är bara det att jag på sistone vart en riktig bitterfitta.

Jag har ju trots allt vandrat på - vägen till livet




finfin helg

Hade finbesök i helgen. Fredagen bestod av bästa kombinationen-tacos och kladdkaka. Vaknade på lördagsmorgonen av att solen lyste in i rummet, underbart! Hängde på stan hela dagen, kollade in lite affärer och fyndade något enormt på en loppismarknad som jag missat unde mina snart två år här i Malmö. Kommer inhandla allt där från och med nu. Jag fyndade 4 tröjor, 2 klänningar och 1 jacka för 20kr, sammanlagt! Jag kunde inte sluta le efter det, upprepade det ett antal gånger också, herregud asså. En fika i solskenet blev det också, sedan gjorde vi ett snabbt besök i den finaste lägenhet jag skådat, ojoj. Slank in på en konstutställning gjorde vi också, drack ett gratisglas vin. Åt falafel såklart, men kan inte besöka malmö utan att ha ätit en falafel. Framåt kvällen blev det festligheter, nog lite för mycket kanske då jag inte somande förän halv åtta söndag morgon, det känns nu... Men det var lätt värt. Nu ska jag fira alla(jävla)hjärtans dag själv, det vill säga jag ska inte göra nått alls, eller kanske ska jag baka något. Jag är inte bitter, nej, nej! Det är ändå bara ett fånigt påhitt för att få folks plånböcker att eka. Älskar man någon ska man väl visa det varje dag, inte ska det behövas en speciell dag för det. Det är iallafall min åsikt. Men okej, eftersom den ändå finns så kan man ju lika gärna vara lite gullig mot dom man tycker om. Jaja, baka vare!










Eb-klarinett, konsert, vin, salsa, reggae och cigarr. fint

Igår var jag på skolan några timmar, övade, mest ess klarinett, det är förvånansvärt kul asså! Och jag känner att jag har lite mer bag där än på basen så...Sen på konsert, skolans orkesterprojekt. Lät ändå bra får jag säga, kul att höra. Sedan hade jag dessa kompositörer hemma på besök, lite förfest sådär. Himla trevligt! Dans, sång och spel blev det och vi invigde även min balkong med en kuban, mysigt! Kunde ju dock vart lite varmare för att ha fått den riktigt stämningen men fasen, det gjorde inte så mycket. Detta var den trevligare delen av kvällen sedan var det väl sådär, de flesta verkade ha bangat. Tråkigt med så dålig sammanhållning på skolan, men men. Jag hade ändå en hyfsat lyckad kväll. Åt falafel till frukost och har suttit här sen dess ungefär, otroligt oproduktiv dag. Men det unnar jag mig idag, jag har iaf dammsugit. Nu ska jag gå och handla lite.


RSS 2.0