varsågod Emma!



Jag är egentligen inte ett stort fan av att lägga upop bilder på mig själv, vilket ni kanske märkt...men på order av Emma (som ville se ny frisyr och glasögon) kommer här lite bilder. Spegelbilden är mest för att det var svårt att få en bild på hela håret annars... enjoy!

sooooool




Det blev åter en dag i solen men annat ställe och annat sällskap. Jag hade solkrämen i högsta hugg efter att dagen innan låtit solen ta lite för mycket på min hud. Var näst intill vit av all kräm och behöll tröjan på hela tiden förutom vid badandet. Fint var det iallafall...

En glad kålrot!



Jag har länge funderat på hur man gör för att få bilderna större, hållt på å försökt ändra i stilmallen å grejer. Men det var ju lättare än jag trodde. Kanske lite "blond-varning" på den, MEN det är därför jag låter håret vara rött! ...Eller mer för att jag tycker det är snyggt såklart. Nu matchar min fejja jättebra med håret efter en solig dag på kusten med Maggan. KRÄFTA!
Dagen till ära får ni en glad kålrot! Som senare fick ingå i någon av min och Emmas fantastiska måltider, fina minnen!
Gonatt

Just like the old times



Igår var familjen uppe på hunneberg och grillade korv. Precis som när man var liten. Lugnt och skönt och jättevackert var det. Men jag börjar dock tröttna lite på att vara hemma när alla andra jobbar. Idag har jag inte gjort ett skit ungefär. Gått mellan datorn och pianot, spelat lite klarinett, gjort lite yoga. Åker nog ner till skåneland nästa vecka skulle jag tro och stannar där tills jag blir uttråkad... Och ja, jag vet jag är ganska pessimistisk, cynisk...allt va man kan kalla det. Kanske borde gå ut lite, ja.

Tjeckien








Vart i Tjeckien förra veckan på orkesterturné. Sjukt kul vecka! Har spelat lite men fint, druckit för mycket billig öl, köpt superbilliga noter, badat för första gången i år och haft rajraj med massa fina människor. Bra vecka helt enkelt, dock skönt att komma hem till väners igår. Har klippt av mig håret och skaffat nya brills också, yeah...Nu ska jag sova.

I sommarens soliga dagar



RSS 2.0