En solig heldag i Linköping

Pierre och Andrea på stationen i Vikingstad

Fika på Espressohouse uteservering i solsken
Nog är det väl otroligt vackert här på landet ändå
-
-
Idag flydde vi landsbyggden för en heldag i staden. Sommarshopping, lunch i solen, panta burkar (det blir många burkar på folkhögskola..!) fika. Det var en mycket mysig dag. Väl hemma tog jag mig en springtur i skogen och fick sedan ett ryck att städa mitt rum vilket jag inte gjort på cirka en månad med motiveringen " jag ska ju ändå snart flytta". Men det hade hunnit bli lite väl snuskigt, men nu är det rent å fint!

lite snabb uppdatering...

Hela familjen var samlad hemma vid valborgshelgen, det var väldigt mysigt!

Jag har fyllt år, fick ett fint paket på posten av mams å papps med detta innehåll. Andrea hade fixar supermysig frukost och jag fick paket. Sen var jag på en mycket lyckad operashow här på skolan, lagade god mat, drack vin och åt tårta, var en jättefint dag.
Jag har haft min sista klarinettlektion här. Jag och Marie hade köpt lite små presenter till vår lärare och gjort ett kort med gamla rör och en bild på oss. Vi tog ungefär tjugo bilder innan vi bestämde oss för den här.
Sen det viktigaste av allt, jag har fått både sommarjobb och lägenhet!!! Bästa läget på lägenheten, precis vid möllevångstorget i en etta med gammalt parkettgolv och högt i tak, jag kunde inte vart mer nöjd! Sommarjobbet är inom hemtjänsten, det ska bli spännande, mitt första sommarjobb, tjugotvå år gammal, Yes!

RSS 2.0