götlabörg


-



Sådär lagom tråkiga bilder men det är iaf bilder från gadesanna dit jag å Maggan brummade idag. Det var lite fint väder för en gångs skull men inte riktigt badväder märkte vi när vi doppade våra fötter i vattnet men det blev inte mer än att fötterna fick bada. På kvällen var det spelning på sanden, lite mysigt men tråkigt med regnet. Vi var iaf några tappra som satt kvar i gräset och en alkis som dansade. När jag kom hem kände jag inte riktigt för att sova så satte mig och kollade sex and the city- filmen. Och jag grät! För första gången på... jag vet inte hur länge..så rullade det tårar nerför mina kinder och jag kände mig lite som Cameron Diaz i  filmen The Holiday. Fast ja, jag kände mig lite ensam också.

Verde de envidia



Idag har jag cyklat tre mil med pappa, övat och ätit fläskpannkaka för första gången. Det var gott.

un domingo cualquiera

Idag är en typisk söndag! Jag är lagom bakfull, lagom trött och seg, det regnar och jag har ingenting vettigt för mig. Kanske det är dags variera lite å byta ut datorn mot tvn nu?
(Trots spanskalektioner i fem år tog jag hjälp av googles översättningprogram. Kanske man borde kolla upp mer saker där så kanske man väcker minnet lite...)
((har tyvärr inga bilder nu heller så det blir ett otroligt tråkigt inlägg))

määääelmooö

Har nu spenderat en vecka i Malmö å haft det gött. Inte gjort överdrivet mycket men lagom. Träffat lite vänner som vart här, strosat runt på stan, tränat, vart på min första jobbintervju! (som nog dock inte kommer resultera i något jobb då datumen inte riktigt klaffa, men ändå!) Har även övat lite (läs: vid ett tillfälle ca 2h) och med det gjort ett besök på skolan som var sig lik, dock med något mindre folk. OCH! så har jag vart på stadsbiblioteket för första gången (!) vilket jag inte förstår att jag inte besökt tidigare. Fastnade där i två timmar, satt och kollade massa noter, filmer och lite böcker också. Det hade ju massaaaaaa å det var så fiiint! Så nu har jag iaf skaffat mig ett lånekort, precis sådär lagom till att jag ska flytta typ. Men då vet jag iaf det när jag kommer tillbaks. Lånade lite noter.  Har precis ätit en falafel också, som sig bör när man är i Malmö. Imorogon styr jag kosan hem till Vänersborg igen för ett tag.
(tog tyvärr inte ett enda kort undra tiden, men, men...)

RSS 2.0