summer in the city


Fin eftermiddag


Hade en superfin eftermiddag med söta Hanna i slottsparken.
Strålande sol, lite vin å annat gott, mmmmmm!

Blir jag inte musiker ska jag bli florist



Ibland så är det ändå ganska fint på skolan eller iallafall på innergården.
Det måste vart någon smart snubbe som i protest mot kumla-bygget planterat detta vackra träd på innergården. Har man tur får man ett övningsrum med denna utsikt, underbart!

Picknick


19 april för fyra år sen var en torsdag, idag är det en tisdag


allt blir mos

Är hemma och har "påsklov" eller självstudievecka som det så fint heter. Oftast brukar man ju kunna bortse från det där med studier och helt enkelt kalla det lov men icke denna gång. Jag vet att jag inte borde klaga då jag endast behöver plugga en gång per termin och det plugget består till största delen av att lyssna på massa musik. Men USCH! Skolan har dålig planering när dom lägger vår enda (pluggtenta) tenta efter påsk. Dessutom konsert och projekt, så klarinetten får inte vila den heller. Jag äter hellre choklad och kollar på Volver som faktiskt går på tv4 film nu och som jag faktiskt tänker kolla på för mitt huvud är mos av allt moslyssnande. Nog med beklagande ord.
Idag gick jag upp tidigt, tog mig ut på joggingrunda i strålande solsken till fågelsång och plockade dom första vitsipporna, det var fint.
(mos = musik och samhälle för er som inte vet. Inte någon mosebok som någon trodde)

jag hatar faktiskt rubriker

Idag hade jag mitt första vick!(!!!!!) Trelleborgs musikkår (med Malena Erman, woho(?)), ett å fem kontant rakt ner i fickan. Väntar på pengar från båstadspelningen å har två spelningar i kyrkan hemma i påsk. Känns gött då jag inte haft pengar på ett tag. Kände bara för att dela med mig lite här (ni är ändå inte så många som läser)... Skulle haft en bild på mig i den oootroligt snygga uniformen jag hade på mig idag, men kameran kom aldrig fram då, nog tur det! Istället en bild från svettiga Kuba.
Ska med tidigt tåg imorgon så ska försöka sova nu trots att grannen verkar ha fest.
Tack du som uppfann öronproppar.
gonatt.

Let the sun shine




Nu har jag börjat komma på benen igen efter den värsta förkylning jag haft! (så vitt jag kan minnas...) Idag har det vart riktig vår, nästan sommar, nästan, vill jag tro. Åt brunch med flickorna på mysigt café och proppade våra magar fulla. Vi satte oss sen i solen å svällde i t-shirt å det var inte ens kallt! Jag tror till och med att jag lyckades bränna mig lite. Jag köpte mig ett par nya solbrillor också faktiskt, vilket resulterade i att jag nu har hela 168 kr kvar att leva av den här veckan. Men jag planerar att den ska bestå av redan tillagade matlådor + vitkål och blodpudding som redan finns i min kyl.
Lyckades sen pallra mig iväg till skolan (ja, usch en så fin dag som denna!) vilket gav förvånansvärda resultat. Hade väntat mig att jag skulle sitta ute på innergården å svälla lite till men det blev hela två timmar i övningsrummet. Hur mycket tid av de timmarna som gick åt åt att snora är oklart, men grispipan låter iaf lite bättre för varje dag vilket bådar gott inför kommande projekt. Nu ska jag sova för att orka upp i ottan

maaaaaaaat!


Hegen har till största delen bestått av väldigt mycket mat å dryck men också väldigt mycket trevligt häng. Ölhäng, spelhäng, ikeahäng, sånt borde göras oftare!
Igår var jag och sökte lunnevads folkhögskola, himla mysigt ställe med härligt folk. OCH det gick himla bra att spela! När jag kom hem mådde jag dock inte så bra och idag har jag vart hemma hela dagen. Det suger!!! Vandra runt på 31 kvm och inte ha ett skit för sig. Imorgon går jag till hemmakväll å bänkar mig sedan med film. Ja så får det nog bli. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att det ska va okej att gå å lägga sig, inte för att jag är trött har bara sååå tråkigt. Okej jag tycker lite synd om mig själv. Men som jag sa till Emma när hon var sjuk "när man är sjuk får man tycka lite synd om sig själv".

min otroligt inspirerande vardagsmiljö


GÖTEBORG! gööööött




istället för irland som planerat blev det ett veckoslut i göteborg. Vi hade köttfest, sov för lite, hängde med massa roliga människor, götta oss i solen å hade det allmänt GÖTT! Åkte till Båstad söndag morgon för spelning. Kom till kyrkan, bakfull, astrött och med blåtira, Yeah!

RSS 2.0