jag stinker

Sitter i fönstret i vardagsrummet med båda fönstren öppna ner mot gatan. Försöker få lite frisk luft efter att ha andats in målarfärg och sen försökt få bort den med nackellacksborttagningsmedel(därav stanken), har målat min bokhylla, vit. Den var bara trä innan, men jag tyckte att vitt skulle ge den lite mer karaktär, vet dock inte om jag står fast vid den åsikten nu när jag sett resultatet, men det ger sig med tiden.
Är sista kvällen i lägenheten. Imorgon flyttar jag, typ 3 kvarter bort eller nått. Det blir hejdå till Emma och hej till kollektivboende, det blir spännande. Det känns bra att vara i malmö lite igen och det känns bra att de känns bra. För tänk om det inte hade kännts bra, det hade inte vart bra(kanske borde använt en synonym för bra?) Jag trivs här. Hoppas jag gör det även några kvarter bort. Har egentligen bilder att ladda upp men den här minidatorn är så seg så det får vänta... Nu ska jag försöka skrubba bort stanken, sen sova.

Spelning på mic sen myshäng på skräckland. En fin sommarkväll att minnas när höstmörkret kommer.




tack för en underbar vanlig dag

Hade glömt bort hur skönt det var att cykla hem en sen kväll här hemma i "lilla paris" (som det så fint kallas, hade gärna upplevt "stora paris" någon dag för å försöka förstå kopplingen, tvivlar dock på att den finns). Även fast det bara var några kvarter så var det fint. Känna doften av ljummen sommarkväll och nybakat bröd från bageriet, se en groda hoppa över gatan å nästan köra på den fast hinna svänga undan. Mor å far har såklart gått å lagt sig när man kommer hem som vanligt. Synd bara att jag inte hade min älskade röda cykel, saknar den.

Har iaf haft en fin dag hos Maggan. Men god (och mycket) mat, prat och film.





sömnlöst


Efter att ha besökt fallensdagar någon timme på fredagen med känslan av att jag kände mig för gammal så skippade jag det å drog istället till götet för lite rajtantajtan. Men efter att ha insett att vi inte hade någonstans att sova för natten så förstod vi att lite planering nog hade suttit fint. Det blev en väldigt lång natt utan sömn. Men innan det var det lätt mer värt än fallens, enligt mig. Vi träffade även lite roliga människor i soluppgången och i det stora hela tycker jag ändå att det var en fin eftermiddag/kväll/natt.












(yeah, right)


en heldag med mina favorittjejer.

sol och bad på gadesanna


grillning hos mig


cigarrrökning (3 r ?!)




en restadgård promenad 2 juli med konstaterandet att restadgård fortfarande är ett vackert smultronställe som är värt ett besök varje gång man befinner sig i vbg



Underbara Kuba!

Den här bloggen har jag skaffat mig mest för att dokumentera för mig själv, som en bilddagbok. För att jag tycker det är kul att kunna kolla tillbaks på allt man haft för sig. Men det kommer väl säkert komma några textrader också när jag känner för det.
Namnet ellekorv kan låta lite knäppt men det finns en förklaring till det. Den ska jag dra någon gång när jag har bilder på ellekorv så ni får se.
Här kommer lite bilder från Kuba som jag nyligen besökte, vilken upplevelse!

Inne i huvudstaden, Havanna


Apelsin- och Cocotaxi var ett trevligt sätt att ta sig runt i Havanna


Vackra sandstränder i Trinidad


En typisk Kubabild, spelande kubaner - fann överallt!


Vacker solnedgång över det karibiskahavet


Mojito - såklart!



RSS 2.0